Welk materiaal past bij mijn vakantiefoto's?

Vilket material passar till mina semesterbilder?

Foton tagna, redigerade och samlade? Dags att skriva ut! Men vilket material eller vilken produkt är bäst att välja för dina foton? Med hjälp av exemplen nedan hjälper vi dig att välja mellan de olika material som du kan skriva ut din fotoförstoring eller Instawall på.

Klara foton på plexiglas

Plexiglas är ett högkvalitativt plastmaterial. Det ger dina foton en cool och lyxig look. Plexiglas har en lätt spegeleffekt och särskilt färger framträder på ett vackert sätt.

Instawall Plexiglas 100x100 cm

Ljusa, färgglada foton (tänk sol, hav, strand) kommer bäst till sin rätt på plexiglas. Häng upp din Instawall eller fototryck på en ljus plats i ditt hem för den vackraste effekten.

Instawall Plexiglas 60×60 cm

Instawall plexiglas 60x60 cm

Instawall plexiglas

Instawall Plexiglas 140x70 cm

Mörka foton? Skriv ut på aluminium

Har du tagit bilder som är lite mörkare? Då ska du välja aluminium. Detta material höjer kontrasten på ett fint sätt och garanterar alltid en vacker utskrift av dina foton.

Donkere foto afdrukken

Fotoutskrift i aluminium 60x80

Har du tagit bilder på en stadsresa, semester eller fotografering i Nederländerna som är mindre ljusa? Då är aluminium rätt material för dina foton. Aluminium ger dina Instawall eller fotoutskrift en industriell look. Det ger ett matt tryck och både färger och svartvitt framträder vackert på aluminium.

Aluminium Instawall 120×60

Instawall i aluminium 120x60

Aluminium Fotoprint 105x140cm

Aluminium fotoutskrift 105x140cm

Är du sugen på att förändra? Satsa på en poster!

Känner du ett stort förändringsbehov och vill därför hänga upp nya bilder hela tiden? Välj då en Instawall-poster i vårt handgjorda trähängningssystem. Du kan enkelt byta ut den och hänga upp den på väggen på nolltid.

Instawall Poster 60x60cm

Instawall poster 60x60cm

En Instawall-poster är ett konstnärligt fototryck, tryckt på vackert 190 grams papper, med en silkesblank finish. Våra posters finns även tillgängliga som Instawall och som förstoring av enstaka foton.

Fotovergroting op poster

Poster 60x80cm

Instawall zwart wit

Instawall affisch 60x120 cm

Instawall poster quote
Affisch 120x60 cm

Passe-partout ram för ditt/dina favoritfoto(s)

Lämplig för alla typer av foton. Perfekt för en gallerivägg med andra ramar. Den passepartouter kan göras med 1 till 9 foton.

Passe partout foto

Instawall passepartout med ett foto.

Om du inte kan välja: Alla tiders favorit Aluminium

Vi förklarade ovan att aluminium är det bästa valet för mörka foton. Men det är verkligen inte bara mörka foton som kommer ut vackert på detta material. Aluminium är våra kunders favorit av en anledning: detta material gör en aldrig besviken och används även på museer, till exempel, för att visa foton.

Har du gjort en stadsresa? Gör ett snabbt fotoprojekt på denna lilla aluminium:

Instawall City Trip
Instawall aluminium 40x40cm med citat i mitten.

Välj citat för att hålla collaget spännande:

Instawall tall
Instawall aluminium 60x120cm

Mer ett fan av en minimalistisk look? Aluminium ger en vacker matt look till dina fotografier:

Instawall aluminium

Panorama Instawall på aluminium

Instawall Aluminium 140×70 cm

Instawall Aluminium 140x70 cm

Berätta hela historien i en fotobok

Vill du lägga till text till dina fotografier eller kunna bläddra igenom dem om och om igen i sommar? Då ska du satsa på en fotobok.

Instawall fotoboek

Är du galen i citat? Välj en panoramaaffisch.

Då har du gott om plats för alla dina favoritcitat och kan skapa en fin och glad komposition av dina foton. Kunden nedan gjorde en affisch som den här och ersatte den igen efter en ny semester eller säsong!

Poster Instawall 140×70 cm

Poster Instawall 140x70 cm

Fånga de små ögonblicken

Har du tagit detaljerade bilder som förtjänar att förstoras? Just den här typen av intima foton gör intryck när du skriver ut dem utskrivna i stort format. Båda aluminium såväl som plexiglas är lämpliga material för detta. Placera dem sida vid sida mot väggen eller häng upp dem som en fotovägg.

Fotoprints: aluminium 45×60 cm | 21×28 cm