Binnenkijken tussen de planten en pasteltinten in Brugge

Titta in bland växter och pastellfärger i Brygge

Ja, ni ser rätt! Det finns en ny kille i stan! Från och med nu kommer vi ibland att ta en titt på olika inspirerande interiörer. Från boho chic till industriellt och från romantiskt till skandinaviskt, men de har alla en sak gemensamt: de är alla stolta ägare av en Instawall! Vi börjar med den första inredningen i Brygge, hos Jolien på @brugshuisje.

Redan som liten flicka var hon upptagen med att borsta sitt sovrum och ändra planlösningen, men sedan hon upptäckte inredningskonton på Instagram har hon varit ostoppbar: Jolien Keereman (26) stylar om i sin mysiga hyreslägenhet. Under namnet @brugshuisje delar hon varje dag med sig av nya bilder på sin fina inredning.

Val

Det var lite av en sökning att hitta hennes perfekta hyreslägenhet, eftersom a) den måste vara en hon kunde inreda efter sin smak, b) vara fotogenisk och c) ha ett trägolv. Jolien: ,,Det krävdes en del letande, men uthållighet vinner! I januari förra året var det äntligen dags. Äntligen kunde jag inreda mitt eget ställe som jag ville.''

Keuken brugshuisje

Det första man lägger märke till i Joliens hus är de mjuka färgerna. Min inredning innehåller skandinaviska nyanser, men framför allt mycket färg. Det ger den en lekfull känsla. Pastellrosa och mint är de viktigaste nyanserna i min inredning. Förresten var min första sovrumsfärg också rosa. Sedan avskrev jag färgen under några år, men nu är jag ett stort fan igen!''

Woonkamer met planten

Dessutom får grönt absolut inte saknas i hennes hem. ,,Genom inspiration på Instagram fick jag en ny hobby: växter! Jag tyckte verkligen om att se alla vackra krukväxter i olika inredningar, så jag fortsatte att köpa fler och fler. Bland annat en Monstera, Dotted Begonia och Calatheas som lyser i mitt hem. Jag skulle verkligen inte kunna leva utan dem nu!''

Kärlek till ljus

Vardagsrummet/matsalen är Joliens favoritplats i huset. ''På grund av de höga väggarna med höga fönster på både fram- och baksidan är det mycket ljus i det här rummet. Det gör att pastell- och träfärgerna framträder vackert och mina växter överlever utan alltför många problem ;)'' Dessutom tröttnar hon aldrig på det här utrymmet. ''Jag älskar trägolvet och jag fortsätter att möblera om i det här rummet. Saker flyttas runt hela tiden, så man kan säga att jag kan hålla mig sysselsatt här. Jag älskar också att vara i det här utrymmet, även städning och rengöring gör jag här med glädje, haha ;)

Foto Instawall boven de eettafel

Penslar & kattungar

Om du tror att Jolien har köpt alla sina möbler direkt från affären så har du fel. Jag försöker göra själv då och då. Till exempel köpte jag flera begagnade stolar billigt och gav dem en glad färg. Det målade skåpet passar också bra in i min inredning.

Interieur brugshuisjes met kittens

Förutom pastellfärgerna ger hennes katter också en personlig touch till Joliens interiör. ''Med sin ständiga närvaro hör de bara hemma där. Det är därför man ser dem regelbundet på mitt Instagramkonto och därför jag har några foton av dem hängande i mitt hem.

Bild purrrfect

Hennes lurviga vänner var därför en av utgångspunkterna för att skapa hennes Instawall. ,,Först funderade jag på vilken typ av bilder jag ville ha på den. Det var inte så svårt: katter, resebilder, interiör, citat och växter. Sedan gav jag några foton en rosa glöd. Tack vare denna enhetliga färg bildar alla foton tillsammans en helhet och passar perfekt in i min interiör. Slutligen ägnade jag lite tid åt att hitta rätt arrangemang i rutnätet, och voilà!''

Kleurrijke foto Instawall brugshuisje

,,Jag är mycket nöjd med resultatet! Den Instawall aluminium M passar perfekt in i min inredning. Färgerna är perfekta! På grund av detta kan Instawall placeras var som helst i huset och får regelbundet en ny plats i huset.''

Kärlek, team Instawall