Welk materiaal past in jouw interieur?

Test: Vilket material passar din inredning?

Aluminium, plexiglas, glas och poster: fyra vackra Instawall-material, vart och ett med sina egna egenskaper. Undrar du vilket material som är den perfekta matchningen för din vägg? Gör testet och upptäck din match!


1. Vilken färgpalett gillar du?

Kleurenpalet

2. Vilken växt/blomma får absolut inte saknas i din inredning?

Plant test

3. Vilken stol tycker du om att sitta på?

Stoel test


4. Vilken miljö föredrar du för lunch?

Lunch test

5. När du köper något till ditt hem, vad tycker du är viktigt?

6. Vilket hemtillbehör skulle kunna finnas i ditt hem?

Woonaccessoires test

Flest A: ALUMINIUM

Du gillar en cool och vintage look! Din industriella interiör innehåller stål, läder och träelement. På väggen finns nyanser av vitt, grått eller svart kombinerat med en accentfärg som denimblå eller armégrön. A Instawall i aluminium har ett coolt, matt utseende och passar därför perfekt i din inredning. Dessutom är aluminium starkt och hållbart och lämpar sig för alla typer av foton!

Aluminium Instawall

Mest B: GLAS

Ditt hem utstrålar lyx! Du har en klassisk och elegant livsstil med lyxiga möbler och material. Du föredrar att omge dig med exklusiva hemprodukter som (nästan) ingen annan har. Med ett Instawall i glas väljer du en unik produkt som blir ett riktigt blickfång i ditt hem. Färgerna framträder med extra intensitet och eftersom diamantglas är starkt, härdat glas får du den bästa kvaliteten!

Glas Instawall

De flesta Cs: POSTER

Ditt hem har en lugnande atmosfär. Du känner dig mest bekväm i den skandinaviska och/eller bohemiska livsstilen: du gillar ljusa färger, raka linjer och naturliga material som rotting, linne och trä. A affisch på Instawall med ett upphängningssystem i lönnträ kommer att se bra ut här! Dina favoritfoton trycks på silkesblankt papper med bästa kvalitet.

Poster Instawall

Mest Ds: PLEXIGLAS

Du gillar inte krångel, utan hellre elegant design. Dessutom är du en våghals när det gäller inredning. Starka färger, ovanliga mönster, grafiska tryck: inget är för galet för dig! Instawall Plexiglas Instawall kommer därför att vara ett perfekt val. Materialet har en vacker högglansig yta med en djupverkan som gör att färgfoton framträder vackert på den. Och visste du att plexiglas också ofta används på museer? Så du kan verkligen ha ditt eget konstverk i ditt hem!

Plexiglas Instawall

Ansvarsfriskrivning: Det här testet hjälper dig om du är osäker på vilket material du ska använda. Det betyder naturligtvis inte att endast det materialet är lämpligt för din interiör. Du kan också använda innehållet för att styra en stor del av din livsstil. Har du fortfarande tvivel? Kolla då in vår lookbook för inspiration från våra kunder eller kontakta oss kontakta oss.

Lyckliga minnen!

Kärlek, team Instawall