Thuis (bij) @bij.hes

Hem (at) @bij.hes

Vi tar dig med till den norra delen av landet, Friesland. I Winsum, Friesland, bor Hester med sin man Erik och deras två söner. Vi fick ta en titt in i hennes parhus från 1950-talet. Hennes livsstil kan beskrivas som skandinavisk, med en enkel atmosfär, ljusa färger och, framför allt, lugn och ro. Hon har en stor passion för inredning och delar gärna med sig av detta på sin Instagram @bij.hes. Eftersom hon är lärare drömmer hon ibland i hemlighet om ett eget företag inom inredningsstyling. Det är okej att drömma, eller hur?

Interieur inspiratieSökandet

För sex år sedan började Hester och Erik leta efter ett hus att köpa. "Under visningen av vårt hus blev vi genast förälskade! Inte så mycket för själva huset, eftersom det visade sig vara ett hantverkarhus, utan för platsen där huset ligger". säger hon. Hester och Erik bor i ett bostadsområde, men har ändå fri utsikt över både fram- och baksidan. Med en jordbrukskanal bakom, kväkande grodor och bredvid det ängar med hästar, kor och lamm på våren... Erik renoverade huset helt själv. När de kom in på visningen tyckte Hester inte om huset. "Mörkt, gammalt och sorgligt... men Erik såg igenom det. Han såg möjligheter och såg till att det här huset blev vårt hem."

Interieur inspiratie

2021-färgen på väggen

För några veckor sedan målades panelen på väggen om. Hester hade under en längre tid letat efter en ny färg till väggen. Hon valde Flexas färg "Brave Ground". "När jag såg den nya 2021-färgen visste jag direkt att jag ville använda den här färgen i mitt hem. Efter att jag också fått flera kommentarer om att den här färgen passar min inredning perfekt, visste jag säkert. Jag älskar färgen och den kombineras perfekt med de naturliga materialen och färgerna som du hittar i hela vårt hem."

Interieur inspiratie

Kärlek till fotografi och färg

Hester är inte trendkänslig, men hon tycker att det är coolt att få idéer genom inredningstidningar och sociala medier. I timmar kan Hester bläddra igenom sidor med bilder på vackra interiörer på nätet. Mestadels på Pinterest, men senare upptäckte hon Instagram. "Det är en bra plattform för att använda min passion för fotografi. Min kärlek till fotografering är stor. Vart jag än går ser jag vackra bilder. När jag stylar olika utrymmen och fotograferar dem finner jag också lugn och avkoppling." Hesters passion för inredning fanns redan när de fortfarande bodde i sitt förra hem. Då var deras livsstil svartvit, vilket Hester inte kan föreställa sig nu: "Ett hus utan färg. Samtidigt har jag fått en stor kärlek till inredningar med färg och mycket mer grönska."

Interieur inspiratie

Favoritplats i huset

Hesters favoritplats i huset är barnens rum. Det är också i dessa rum som hennes kärlek och passion för inredningsstyling började. Hon tycker också mycket om att sitta vid matbordet tillsammans med sin familj, sina vänner och sin kära släkt. "Njuta av drinkar och vara tillsammans med goda snacks och massor av spel."

Interieur inspiratie eettafel

Förvandling

Hester har inte gjort så mycket åt sovrummet under de senaste åren, och hon skulle vilja ge det en rejäl makeover. Med en färg på väggen och användning av nya material, sängkläder och accessoarer.

Familjen Visser Instawall

Hester och hennes familjs första Instawall har redan fått fäste på flera ställen i huset. "En fin påminnelse om en trevlig semester. Vi går fortfarande förbi den ofta, eftersom den har fått en ny plats i hallen. Pojkarna står också framför den regelbundet och skapar de allra bästa minnena tillsammans." Nyligen hade familjen en fotografering och de lät trycka upp bilderna på en Instawall. "Jag tycker att man med den här produkten på ett väldigt fint sätt kan visa hur rolig och kärleksfull fotograferingen var."

Instawall poster met ophangsysteem