Kleurrijke boho binnenkomer

Färgglad boho-inredning

Ta en titt i stugan hos Nadine (30) från Enschede. Hon har bloggat under namnet @xcuseme.nl med 16,1 000 följare på Instagram och - precis som sin far - är hon frilansfotograf! Hon lägger dagligen upp roligt innehåll, är gravid med ett litet barn och visar redan stolt upp barnets rum på sitt Instagram-konto. Förutom sina egna interiörer tar hon också bilder för hus, hotell och Bed & Breakfast-platser, ger workshops och inredningsrådgivning, bland annat. En hårt arbetande blivande mamma så!

xcuseme.nl Nadine

Furrriation

Tillsammans med sin pojkvän och sin katt Tinder (älskarna träffades på Tinder) bor hon i den mysiga staden Enschede. Passionen för inredning började i tidig ålder. Precis när Nadine började bo för sig själv och fick inreda sin lägenhet själv började det klia i händerna. Nadine: ,,Vid det här laget har det gått väldigt långt. Vår inredning får en restyling två gånger om året i genomsnitt, en soffa står ofta inte mer än ett år och jag letar ständigt efter ny färgstark inspiration.''

xcuseme.nl woonkamer 1

xcuseme.nl kleurrijke woonkamer 2

Färgstark boho

Det som omedelbart sticker ut i Nadines hem är de djärva färgerna som kombineras med lugna toner. Det ger en enorm värme. Ju mer färgglatt, desto bättre. Dessutom byter hon nyanser i sitt hem nästan varje säsong.

Eftersom många lugna vita ytor har setts under de senaste två åren, väljer Nadine mer färg. "Jag gillar förresten lugna vita utrymmen, men det passar inte min personlighet. Färger ger henne glädje, mys och kärlek. Så detta återspeglas helt och hållet i hennes inredning och atmosfären i deras hem.

Snyggt gult är inte fult!

Att scrolla i timmar på Pinterest eller Instagram är något Nadine gör. Hon får sin inspiration från Pinterest, Instagram, sina följare och sina egna kreativa galna tankar.

Eftersom hon och hennes pojkvän väntar ett litet mirakel har hon fått mycket inspiration till det färgglada barnrummet på sistone. En djärv, ljus nyans användes också här: gul! Detta kombineras med en lugn, grundläggande pastellfärg. Barnrummet är Nadines nya favoritplats ,,, Tidigare var det alltid vardagsrummet, men nu när bebisrummet är klart går jag definitivt runt där flera gånger om dagen och njuter av all bebismys!''

xcuseme.nl kleurrijke babykamer 1

xcuseme.nl kleurrijke babykamer 2

Personlig touch

Nadine har fortfarande ganska många foton i huset, så det var dags för en personlig touch. Faktum är att hennes pojkvän tycker att det är väldigt viktigt att se lite mer personlighet i huset. Så att det, som han alltid så fint säger till henne, inte ger en "showroom-känsla". Det är därför Nadine och hennes pojkvän valde en Instawall Plexiglas Panorama L valde.

Att inreda hallen hade stått på Nadines önskelista väldigt länge, men nu var det äntligen dags att göra något åt det. Nadine valde ett färgtema för att undvika oro. Eftersom Nadine är gravid valde de en mammafotografering (fotograferad av hennes pappa). Hon redigerade bilderna som kom ut av detta och lade dem i Instawall-designen.

xcuseme.nl Instawall

Slutresultatet har fortfarande vackra färger, men alla Instawall-bilderna höll sig i en viss stämning. Särskilt vacker! Dessutom passar färgerna perfekt till Nadines stämningsfulla interiör. När man kommer in syns Instawall direkt och det skapar genast värme vid entrén. Nadine: ,,Den personliga touch som vårt hem verkligen behövde!''

Hälsningar, team Instawall