3 ideeën voor gepersonaliseerde cadeaus

5 idéer för personliga presenter

Nu är det dags igen, gåvosäsongen. En festlig period med det mycket diskuterade ämnet: gåvor. Gåvor till dina nära och kära, som ett tecken på tacksamhet. Jakten på den perfekta gåvan kan ibland vara ganska knepig. Men vi hjälper dig! För vi har sammanställt en lista med 5 idéer på personliga gåvor till dig. Att sätta en personlig prägel på din gåva gör den bara lite mer unik, eller hur?

1. Receptbok

Har du någon i familjen som älskar att laga mat? Eller någon som aldrig vet vad han eller hon ska laga? Ge bort en hemmagjord receptbok i present. Börja skapa en receptbok i vårt verktyg genom att lägga till din egen text och bilder. Låt fantasin flöda när det gäller rätter. Från enkelt till svårt, kött till grönsaker. Du kan göra det så galet som du vill, men naturligtvis lägga till ingredienser som mottagaren av denna unika gåva kommer att älska.

Detta för oss till en liknande gåva, men med en annan twist. Vad sägs nämligen om en DIY-cocktailbok för dem som gillar att ta en drink. Dela med dig av recept på hans eller hennes favoritdrinkar i den här boken. Du kanske till och med kan dra nytta av det själv ;). Skål!

DIY receptenboek

2. En tillbakablick på de bästa festerna

En tillbakablick på de bästa festerna under 2019. Det här är något vi ofta har funderat på under det gångna året. Trots att årets festivaler ställdes in, klubbar och pubar förblev stängda under en lång tid, väckte detta fina minnen till liv. En tillbakablick på sommaren 2019 då vi besökte roliga festivaler. En dag ute eller när helgen kom igen, de mysigaste kvällarna på byns stammispub. Dagar och kvällar som vi nu längtar tillbaka till. Desto roligare när allt är tillåtet igen, eller hur?

Så samla alla dina favoritbilder från festivaler, klubbar eller andra fester och lägg dem i en Instawall. På så sätt kan du njuta av alla vackra ögonblick med dina vänner! Trevligt för dig själv, men särskilt trevligt som present.

Instawall vrienden

3. Fotoalbum med gamla foton

En speciell gåva till din morfar och/eller farmor som väcker många minnen och berättelser till liv. Våra mor- och farföräldrar har gått igenom mycket, berättelser som är inspirerande och upplysande för oss. Berättelser och erfarenheter som vi kan lära oss av. För ja, din morfar eller mormor är kanske de bästa lärarna i våra liv. Och hur kommer dessa minnen och berättelser tillbaka? Genom foton från det förflutna. Så gör en fotobok med skannade foton. En unik gåva som väcker många historier från det förflutna till liv.

Fotoboek oude foto's

4. Favoritfoto (utskrift)

En kanske självklar men absolut inte mindre vacker gåva: ett fototryck. Vet du vad hans eller hennes favoritfoto är? Eller har du faktiskt ett favoritfoto av honom eller henne? Skriv ut detta foto och överraska personen med det.

Fotovergroting aluminium

5. Motiverande ord

Människor som står dig nära känner dig bäst. Och vice versa. Vi ber varandra om råd, motiverande ord, stöd. Ni finns där för varandra när ni behöver varandra. Skriv ut dessa motiverande och inspirerande ord på en affisch så att din älskade kan ha dem med sig för alltid. Använd citaten från vårt verktyg eller börja skapa dina egna.

Fotostrip met quotes