3 zomerse fotoprojecten met kinderen

3 sommarfotoprojekt med barn

Har du barn eller tycker du om att fotografera dem? Då är dessa lekfulla fotoprojekt med barn något för dig att plocka fram i sommar. Gå ut tillsammans och skapa de roligaste berättelserna.

#1 | Ut och gå med.
Ska du följa med dina barn till skogen, stan eller farfar & farmor? Fånga hela dagen tillsammans med de saker ni gör. Gör en berättelse av allt ni möter på vägen, från de bästa lekplatserna till söta små djur. Med ett öppet sinne och kameran i handen kan du fånga hans eller hennes värld. Härligt att se tillbaka på senare.
TipsGå ner på knä och fotografera ur ditt barns synvinkel.

#2 | Genom ögonen på.
Är du nyfiken på hur din son eller dotter ser på världen? Lämna över din telefon eller kamera och försök verkligen att låta dem göra sin egen grej med att ta bilder. Lite stöd då och då skadar naturligtvis inte, men på det här sättet kan du se vad de tycker är intressant. Blir det bara galna selfies, till exempel, eller kommer omgivningen att få deras fulla uppmärksamhet?

#3 | Sommaren den.
Vill du verkligen gå all in? Gör då en separat fotobok och fokusera på de ögonblick ni upplevde tillsammans i somras. Gräva i grönsakslandet tillsammans, bygga kojor i grannskapet och alla härliga semesterstunder. Gör en bok av den här sommaren!
Tips: Barn är ofta i rörelse, men visste du att du kan ge denna rörelse en fin effekt på dina foton genom att använda en lång slutartid slutartid? Det är väldigt enkelt att fånga detta, bara med din telefon.