Voornemens Instawall 10x Blog 2024

10 goda föresatser för 2024

Det är nästan redan 2024! När champagnekorkarna går upp i luften igen kommer allt att förändras. Det är i alla fall vad vi intalar oss själva varje år. Vilka är dina goda avsikter för 2024? Instawall tänker med dig!

Enligt vår åsikt är detta de 10 bästa föresatserna för 2024:

  • Ät som en chef: Låt oss slå snabbmatssuget tillsammans och äta mer grönsaker! Hälsosam kost, här kommer vi! Överväg att starta en veckovis ritual för att förbereda måltider. På så sätt har du alltid något nyttigt till hands och kan stå emot de frestande pizzamenyerna.
  • Svettas ut: Ska vi röra på oss lite mer? Dansa i vardagsrummet, ta en promenad eller bara chilla på gymmet - vad du än gillar! Glöm inte att sätta på din favoritmusik under träningspasset. Musik får svetten att rinna snabbare!
  • Bye bye kilon: Viktnedgång är bra, men låt oss hålla det realistiskt. Hälsa framför allt annat! Börja i det lilla: ta trapporna istället för hissen, skippa bilen för en gångs skull och ta en cykeltur. Och hej, en och annan fuskdag är helt okej. Allt handlar om balans!
  • Chillax-läge: Stress? Det är det ingen som har tid med! Vi ska ta det lugnt med lite mindfulness och yoga-vibbar. Skapa en zenhörna i ditt hem, tänd några ljus och låt stressen smälta bort. Och kom ihåg: andas in, andas ut.
  • Kvalitetstid: fler stunder med vänner, flickvänner och familjen! Släng telefonen åt sidan och knyt några riktiga kontakter. Planera en spelkväll, en picknick i parken eller bara en lugn kväll med dina bästa vänner. De bästa minnena skapas tillsammans med dem du älskar.
  • Kontanter styr allt omkring mig: Låt oss få ordning på ekonomin. Pengaburk-vibbar, mindre skulder - låt oss få ordning på papperet! Gör en budget och sätt upp realistiska sparmål. Och om du är en impulsshoppare, överväg en 24-timmars väntetid innan du gör dina impulsköp. Det hjälper verkligen!
  • Lär dig och utvecklas: Skaffa dig nya kunskaper, gå en kurs här, läs en bok där - vi är ute efter en personlig uppgradering! Överväg en onlinekurs eller hitta en hobby som du alltid har velat prova på. Att lära sig är coolt, hörni!
  • Ingen rök, ingen dryck: Sluta röka eller drick mindre. Hälsoswag, baby!
  • Miljökrigare: Små steg mot en grönare värld. Återvinning, mindre plast - låt oss ge Moder Jord lite kärlek! Investera i återanvändbara shoppingkassar, vattenflaskor och återvinn som ett proffs. Tillsammans kan vi göra skillnad!
  • Jobba hårt, spela hårdare: Balansera arbete och fritid. Mer chill, mindre stress - det är så vi gör! Planera din fritid lika seriöst som dina arbetsåtaganden. En sund balans mellan arbete och fritid gör dig mer produktiv och lyckligare.

Kära vänner av Instawall, låt oss krossa dessa mål och rocka 2024! Vi är redo för ett fantastiskt nytt år! Och kom ihåg, det handlar inte bara om att sätta upp mål, utan också om att fira de små segrarna längs vägen. Så låt oss göra den här resan tillsammans och inspirera varandra!