Våra material

Endast det bästa är tillräckligt bra för dina foton! Det är därför vi trycker på högkvalitativa material med lång livslängd. Läs mer om våra material aluminiumdibond, glas, plexiglas och poster.

Instawall aluminium

Aluminium

Aluminium ger din fotoutskrift en industriell look. Den matta ytan gör att både färger och svartvita toner framträder på ett vackert sätt. Aluminium kallas även dibond och detta material ger dina foton ett rent och ljust utseende.

Läs mer på
Foto op plexiglas

Plexiglas

Tack vare plexiglasets lätt speglande effekt kommer färgerna i din fotoutskrift att framträda på ett fantastiskt sätt! En fotoförstoring på plexiglas sticker ut från väggen, är stark och hållbar och har ett lyxigt och rent utseende.

Läs mer på
Instawall-op-glas

Diamantglas

Vill du ha ett lyxigt utseende och en knivskarp utskrift? Välj då en fotoförstoring på glas, där en UV-teknik skriver ut ditt foto superskarpt.

Foto på riktigt glas
Instawall poster

Affisch

För våra posters använder vi 240 grams matt papper och en fine art-skrivare, som kan skriva ut även de minsta pixlarna knivskarpt. Genom att använda de senaste tryckteknikerna garanteras ett perfekt tryck!

Läs mer på

Trädgårdsaffisch

Förvandla din trädgård eller terrass till en magisk oas med Instawalls vackra Garden Collection. Låt dig inspireras av våra fantastiska trädgårdsaffischer, designade för att förvandla alla utomhusutrymmen till en plats av lugn och skönhet.

Beställ en trädgårdsaffisch nu

Har ni någon fråga?

Vårt team är redo att hjälpa dig om du har en fråga. Vi kommer att hjälpa dig med kärlek!

Ta kontakt med oss