Dina bästa babyfoton på väggen

Är du en stolt förälder som vill visa upp sötman och oskuldsfullheten hos ditt älskade glädjepaket? Vill du fånga de där rörande ögonblicken och föreviga dem i ett förtrollande collage? Då behöver du inte leta längre! På Instawall kan du enkelt skapa ett vackert collage som förvandlar dina bedårande babyfoton till ett hisnande konstverk.

 • Skapa din egen

  Instawall Aluminium Square | Fyrkant 1:1

  1629 totalt antal recensioner

  Ordinarie pris
  Fr. 586 SEK
  Ordinarie pris
  Försäljningspris
  Fr. 586 SEK
  Instawall aluminium squere 1:1
  Mest utvalda
 • Skapa din egen

  Instawall Poster Square | 1:1

  929 totalt antal recensioner

  Ordinarie pris
  Fr. 352 SEK
  Ordinarie pris
  Försäljningspris
  Fr. 352 SEK
  Instawall-poster
 • Skapa din egen

  Instawall Poster Porträtt | 3:4

  Ordinarie pris
  Fr. 235 SEK
  Ordinarie pris
  Försäljningspris
  Fr. 235 SEK
    Instawall-poster-portrait
  Ny!
 • Skapa din egen

  Instawall Aluminium Landscape | 4:3

  Ordinarie pris
  Fr. 469 SEK
  Ordinarie pris
  Försäljningspris
  Fr. 469 SEK
  Instawall-aluminium-landscape
  Ny!
1 av 4
 • Över 6 000 nöjda kunder

 • Levereras med upphängningssystem

 • Lätt att sätta ihop

 • Snelle verzending

  På plats inom en vecka

1 av 4

Gör ditt eget collage med babyfoton

Spädbarn växer som små fjärilar som ständigt förändras. Deras första leenden, nyfikna små ögon och söta grimaser är ögonblick som vi vill vårda för alltid. Att skapa ett babyfotocollage på Instawall är det perfekta sättet att fånga dessa värdefulla ögonblick och dela dem med familj och vänner. Oavsett om det är ett fantastiskt födelseannons, en minnesvärd födelsedagstårta eller helt enkelt för att dekorera den speciella platsen i barnkammaren, lägger våra collage till en touch av mjukhet till magin i babyfoton.

Jag börjar arbeta

Den bästa kvaliteten för dina födelsefoton

Vi förstår att bara det bästa är tillräckligt bra för ditt lilla barn. Därför använder vi bara material av hög kvalitet för våra collage. Vi garanterar att dina babybilder kommer till liv i varje detalj och varar hela livet. Varje Instawall är noggrant tryckt på högkvalitativt material, så att dina babyfoton kommer att hålla i flera år. Upptäck våra högkvalitativa material:

- Aluminium

- Plexiglas

- Glas

- Affisch

Visa material

Ge bort ett Instawall baby-collage i present: En tidlös gåva full av kärlek

Att hitta den perfekta presenten till en helt nybliven förälder kan vara en utmaning. Men oroa dig inte, vi har lösningen för en oförglömlig gåva: ett presentkort från Instawall! Med ett presentkort från Instawall ger du inte bara en kärleksfull gest, utan också en möjlighet att skapa ett tidlöst konstverk som fångar barnets värdefulla ögonblick för alltid.

Varför ett Instawall Baby Collage presentkort?

Bebisar växer och förändras så snabbt, och det är hjärtevärmande att fånga dessa ögonblick av ömhet, glädje och förundran. Ett babycollage är det perfekta sättet att samla dessa värdefulla minnen och presentera dem som en vacker gåva. Det är en meningsfull gåva som föräldrarna kan vårda och som barnet kan titta på med beundran senare i livet.

Visa presentkort
 • Review Instawall
 • Review Instawall
1 av 3

Var kreativ, det är du!

När du skapar ditt unika tryck eller collage behöver du inte arbeta i ett fast rutnät, du kan också arbeta i en "fri" layout. Vi tror att alla är konstnärer!
I vårt användarvänliga verktyg kan du bestämma var dina foton ska placeras, hur layouten ska se ut och vilka färger du vill använda. Vill du lägga text över ett foto? Använda våra citat?
Eller ändra bakgrunden? Inga problem, allt är tillåtet!


Vill du ha ett annat format? Eller växla mellan en Instawall Print eller en Single Print? Då inkluderas dina foton automatiskt och du behöver inte starta om ditt projekt. Praktiskt!
Också mycket trevligt: i vårt verktyg har vi massor av vackra bilder och citat som du kan använda, tydligt indelade i kategorier.

Gå till vårt verktyg och starta din unika skapelse